OVER ONS

Mijn naam is Nikki Hagg en vanuit mijn bedrijf Bierparadijs NL BV lever ik samen met mijn collega Gijs van Batenburg bier aan de horeca.
Net als de horeca hebben we nu geen inkomsten meer. Ik heb wel tijd en een voorraad bier en daarom heb ik mijnkroegie.nl opgezet. Ik hoop hiermee de horeca in Nederland een hart onder de riem te steken en mensen thuis te voorzien van lekkere bieren.

Hoe het werkt?
Stap 1: klik op het logo van jouw favoriete kroeg. Staat je kroeg er niet bij? Vraag je kroeg dan om zich aan te melden, dat kan hier. Als je kroeg zich heeft ingeschreven ontvang je een e-mail.
Stap 2: selecteer jouw favoriete bierpakket.
Stap 3: reken af en doneer hiermee €15,- aan jouw gekozen kroeg.

Met mijnkroegie.nl hoop ik ALLE kroegen van heel Nederland een beetje te kunnen helpen. Elke kroeg mag zich aanmelden, dus deel dit initiatief vooral met de eigenaar van je stamkroeg en natuurlijk met je eigen vriendenkring.

We zijn een klein team en hebben bij het opzetten van deze site hulp gehad van goede vriend Gerben Cannemeijer (van The Goodplace) en twee vrienden Hugo en Chiel de Vries. We zijn ontzettend dankbaar voor hun hulp.

Heb je vragen, tips of feedback? Stuur dan een e-mail naar info@mijnkroegie.nl

Proost!

Nikki Hagg